Veelgestelde vragen + contactformulier

U kunt ons dagelijks tussen 10:00 - 17:00 bellen of mailen naar:

E-mail: [email protected]

Contact: 085-303 65 98

1 Veelgestelde vragen
1.1 Is de opstelling te wijzigen?

Ja zeker, wij bieden niet alleen de standaard opstellingen wat op ons site te zien is maar u kunt zelf de opstelling wijzigen, u kunt bv de kasten anders plaatsen want de deuren van alle onder- en bovenkasten zijn omkeerbaar, tevens de deur van de koelkasten.

Mocht u bv een ander kookplaats of een ander koelkast wensen dan kunt u dat per mail kenbaar maken wij zetten uw bestelling binnen een dag voor u online zodat u het zelf kunt bestellen.

1.2 Ik heb een mooie kitchenette gezien maar wil hem in een ander kleur, kan dat?

Ja zeker, als onze keukens zijn in maar liefst 39 kleuren leverbaar, staat u kleur van dat opstelling niet tussen? belt ons maar op wij zullen het voor uw laten tekenen/ontwerpen en online zetten zodat u het zelf kunt bestellen.

1.3 Heb ik ook garantie?

Ja zeker weten, wij geven 2 jaar garantie op alle apparatuur en maar liefst 5 jaar garantie op als onze kasten. De voorwaarde is dat u de keuken door een vakman laat plaatsen wie verstand van zijn vak heeft.

1.4 Wat zijn de levertijden?

Als de kitchenette op voorraad is dan leveren wij het binnen 5 dagen bij u op stoep af anders binnen 2 tot 3 weken, wij hebben alles in eigen beheer daarom hoeft u nooit 6 weken op uw keuken wachten wat het in de meeste collega concurrenten het geval is.

1.5 Waar komen de keukens vandaan?

Als onze keukenkasten en inbouw apparaten komen uit Duitsland, dus 'made in 'Germany' maar wij kunnen u ook andere merken aanbieden zoals Zanussie, whirpol of Beko etc, prijs technisch zijn deze merken en onze eigen merken vaak de voordeligste.

1.6 Kan ik mijn aankoop nog retouneren?

Ja zeker, U krijgt van ons maar liefst 30 dagen ipv 15 wettelijke dagen de tijd om het bestelling schriftelijk te annuleren en door ons gratis laten ophalen maar de voorwaarde is dat de kasten en apparaten moeten niet in gemonteerd, in elkaar gezet of gebruikt zijn geweest.

 

1.7 Gas kookplaat of elektrisch?

Ondanks dat Nederland overgaat naar elektrisch koken maar dat zien wij niet zo terug in ons verkoop cijfers, dat is dus nog steeds aan u om voor te kiezen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »